Kerstfeest

5 december 2017

We zijn vandaag begonnen aan de laatste maand van het jaar 2017. Altijd weer een bijzondere periode waarin veel activiteiten in het teken van “Samen” staan. Met als hoogtepunt het jaarlijkse Kerstfeest. Het is elk jaar indrukwekkend om deze belangrijke gebeurtenis met elkaar te vieren, samen met de kinderen van de school en hun ouders, grootouders en belangstellenden. Ook dit jaar hopen we u hierbij weer te ontmoeten.

De herders, de wijzen, Simeon en Anna, ze zijn allemaal gegaan: op zoek naar de Zaligmaker. In Lukas 2 vers 27 staat zo helder verwoord waardoor zij gingen: "En hij (Simeon) kwam door den Geest..." Zo is het toen gegaan, zo gaat het nog: Wij gaan op zoek naar Hem, als Gods Geest in ons werkt. Wat een heerlijk wonder dat Hij, ook nu nog in 2017, in zondaarsharten wil komen om hen te veranderen en te maken tot zoekende mensen die uiteindelijk ook vinders zullen worden!

Ik hoop en wens dat u allen, door de Geest geleid, de weg naar Hem al hebt gezocht en gevonden. Opdat er werkelijk hoop en verwachting is voor 2018 en voor de toekomst.


Terug naar het nieuwsoverzicht