Onze school

De school Onze visie

Onze visie hebben we als volgt verwoord: “De Wegwijzer wil, vanuit de gedachte van de eenheid van opvoeding, vorming en kennisoverdracht, elk kind de mogelijkheden geven tot ontplooiing van de eigen zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en talenten, zodat het nu en later met respect voor de ander, op alle levensterreinen mag leven en handelen als christen."

Onze missie luidt als volgt:

Samen groeien


In “samen” zien we de samenwerking tussen leerlingen en leerkrachten, tussen leerlingen onderling, tussen leerkrachten en ouders, tussen leerkrachten en bestuur en tussen leerkrachten onderling (‘teamgeest’).

In “groeien” zien we de groei van de persoonlijke ontwikkeling, zowel op sociaal emotioneel gebied als op cognitief gebied en de groei tot samenwerken. Ook de groei van het team, zoals nascholing en deskundigheidsbevordering. Onderwijzen doe je niet alleen, maar als team! We bidden om te mogen uitgroeien tot een schepsel dat tot eer van zijn Schepper leeft.

Contactgegevens

Contactgegevens personeel

Wilt u contact met een van de leerkrachten? Dan kunt u via onderstaande mailadressen hen rechtstreeks benaderen. Heeft u een algemene vraag? Dan kunt u het contactformulier gebruiken. 

Handige links voor ouders

Wilt u weten hoe De Wegwijzer scoort op Scholen op de kaart? Of andere links. U vindt ze hier!

Handige links